Servisne

Gradska toplana počela grejnu sezonu

Radijatori korisnika daljinskog sistema grejanja u Nišu jutros su bili topli. JKP „Gradska toplana“ počelo je sa grejnom sezonom, kako ističu saglasno članu 44. Odluke o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom.

„Svi toplotni izvori su startovali na vreme i bez problema. Obzirom na brz porast spoljne temperature isporuka toplotne energije je prekinuta u 08.00h. U večernjim časovima se ne očekuje ponovni start toplotnih izvora“, objašnjavaju u ovom javnom preduzeću.

U narednim danima, start toplotnih izvora će zavisiti isključivo od vremenskih prilika i tendencije rasta spoljnih temperatura vazduha.

Podsećaju da dežurne ekipe JKP „Gradska toplana“ Niš rade 24h dnevno, 365 dana u godini.

„Gradska toplana neće vršiti intervencije na unutrašnjim grejnim instalacijama ukoliko stambena zajednica objekta nije potpisala ugovor o održavanju sa JKP „Gradska toplana“. U tom slučaju kvarovi se prijavljuju preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju“, ističu.

Sve probleme građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button