Društvo

Gradska opština Pantalej podržala projekte koji se tiču javnog informisanja

Gradska opština Pantalej je prvo obavila javnu raspravu a onda i po prioritetu informisanja i zahteva građana sa teritorije ove opštine odlučila da podrži 20 projekata iz oblasti javnog informisanja. Danas su potpisani ugovori sa medijskim kućama iz Niša.

Teme podržanih projekata se tiču komunalne problematike, tu je ekologija, zaštita životne sredina, turizam i teme koje se bave obrazovanjem. Sa predstavnicima civilnog sektora danas su sklopljni ugovori, realizacija projekata kreće odmah.

“Mi smo opština koja nema puno sredstva za ove namene. Ukupno je opredeljeno 1.800 000 dinara, a projekti će biti realizovani u narednim mesecima”, rekla je Nataša Stanković.

Oni projekti koji su baš dobro prošli prethodnih godina, jesu projekti, koji su predstavljali očuvanje tradicije , znamenitosti same Gradske opštine Pantalej dok su prioritet uvek komunalne teme a pisalo se i o uspešnim ličnostima koji potiču sa teritorije ove niške opštine, precizna je Stanković.

Očekuje se raspisivanje novog javnog poziva za informisanje za ovu godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Iznenadjen sam da NV, cenzurom komentara, neosnovano stite nepotrebne Gradske Opstine. Greska, stara skoro 20 god., nas kosta 1/15 Gradskog budzeta.

    1. Apsolutno se sa Vama slazem ! Ne treba objavljivati komentare koji vredjaju i ponizavaju funkcionere, ali ne trebi biti snishodljiv prema ljudima koji vode grad, nemaju referencu! Uz sve to, napravili su od treceg grada u Srbiji palanku !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com