Ekonomija

Gradska opština Niška Banja usvojila budžet za 2022.

Skupština opštine GO Niška Banja većinom glasova odbornika usvojila je Odluku o budžetu za 2022. godinu sa Kadrovskim planom za 2022. godinu Uprave Gradske opštine Niška Banja. Deveta sednica održana je uz poštovanje svih epidemioloških mera, a sednicom je  predsedavao dr Tomislav Kostić, predsednik Skupštine.

Na ovoj sednici data su prethodna mišljenja na predlog Programa poslovanja JP „Zavod za urbanizam“ Niš za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JKP ”Tržnica” Niš za 2022.. godinu; na predlog Programa poslovanja JKP „Gorica“ za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JP „Direkcija za javni prevoz grada Niša“ za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JKP „Parking servis“ Niš za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JKP „Objedinjena naplata“ Niš za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JKP „Naissus“ Niš za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JP „NIŠSTAN“ za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JP „Direkcija za izgradnju Grada Niša,, za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JKP „Toplana“ Niš za 2022. godinu; na predlog Programa poslovanja JKP “Mediana” Niš za 2022.. godinu i na predlog Programa poslovanja JP ,,Gradska stambena agencija“ Niš za 2022. godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com