Društvo

Gradska opština Medijana uručila paketiće dečijim klinikama Кliničkog centra u Nišu

Za brže ozdravljenje najmlađih pacijenata

Povodom pravoslavne Nove godine predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić sa saradnicima uručio je danas novogodišnje paketiće deci koja su smeštena na dečijim klinikama Кliničkog centra u Nišu, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera.

 

 

Foto: GO Medijana

“Cilj je da se mališanima dočara bar deo praznične atmosfere, uz želje za brzo odravljenje i povratak kućama. Najveća niška opština je u svom radu najposvećenija deci i mladima, pa je početak jedne godine prilika da na to podsetimo”, rekao je Кocić i dodao da nas je prošla godina naučila da je najveće bogatstvo zdravlje, i da u svakom trenutku moramo voditi računa da ga očuvamo, posebno kada su deca u pitanju.

Кocić je rekao da je Gradska opština Medijana otvorena za sve zahteve i potrebe klinika na kojima se leče deca i da će tradicija posete u vreme novogodišnjih i božićnih praznika biti nastavljena.

Zbog trenutne epidemiološke situacije obeležavanje januarskih praznika u organizaciji niške Medijane ove je godine skromnije. Dolazak pravoslavne Nove godine obeležen je vatrometom, a tokom naredne nedelje biće organizovano plivanje za Časni krst, bez prisustva publike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com