Društvo

Gradska opština Medijana uključila se u humanitarnu kampanju „Pobedi vreme“

Kupovinom karata za humanitarni koncert Lene Kovačević i nabavku mobilnog inkubatora za niški Klinički centar Gradska opština Medijana se uključila u humanitarnu kampanju „Pobedi vreme“. Ulaznice je dobilo po četvoro najboljih srednjoškolaca sa područja ove opštine.

“Želja je da Vas uključimo u važnu humanitarnu akciju, da vas kao deo društva učimo da ne budete sebični već pomažete drugima uvek kada možete, a pre svega najmlađima”, rekao je uručujući karte učenicima predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.
On je dodaoda je ovaj potez u skladu sa politikom najveće niške opštine i njenoj posvećenosti mladim naraštajima i novim generacijama.

Foto: GO Medijana

Svaka srednja škola, ukupno ih je 12 odredila je po četvoro učenika koji će večeras biti na koncertu Lene Kovačević, čime se i i vi, dragi učenici koji ste danas naši gosti pridružujete kampanji za decu Niša i Srbije, rekao je Kocić obraćajući se učenicima. Prvi čovek najveće niške opštine zahvalio je đacima na izdvojenom vremenu da preuzmu karte, prisustvuju navedenoj humanitarnoj manifestaciji i tako budu svojevrsni humanitarci svoje opštine.
Podeli karata prisustvovali su i zamenik predsednika opštine Zdenko Sedlar i član Veća GO Medijana Božidar Ilić.

Gradska opština Medijana je za kupovinu karata za koncert Lene Kovačević izdvojila 30.000 dinara. Mobilni inkubator za bebe neophodan je niškom Kliničkom centru, jer je po statistici svakoj stotoj bebi rođenoj u Nišu potreban dalji transport, a što ovaj mobilni inkubator omogućava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com