Društvo

Gradska opština Medijana poziva roditelje sa više dece da se jave. Кolica za trojke besplatno na korišćenje!

Gradska opština Medijana poziva roditelje sa svoje i teritorije Grada Niša, a kojima su potrebna kolica za „trojke“, da se jave i preuzmu ih na besplatno korišćenje, kako bi sebi, bar malo, olakšali brigu o potomostvu. Naime, kolica za bebe koja je opština dala kao donaciju porodici Milošević iz Niša u saradnji sa niškim „Žitopekom“, vraćena su nedavno opštini. Roditelji kažu da su deca odrasla, da im više nisu potrebna, a da će nekoj porodici sigurno dobro doći.

 

“Pozivamo pre svega roditelje sa područja Gradske opštine Medijana, da se jave u opštinu i preuzmu kolica. Na ovaj način uštedeće svoj budžet i imati za neke druge potrebe za decu, jer kolica nisu jeftina i teško se nabavljaju. Porodica koja ih je koristila ih je vratila, kolica su očuvana, šteta bi bila da stoje i da niko ih ne koristi”, kaže predsednik opštine Nebojša Кocić i dodaje:

“Кolica koja je pre četiri godine kupio niški „Žitopek“, na poziv Gradske opštine Medijana, pomogla su da odrastu tri dečaka – Jovan, Vuk i Ognjen. Na jednom prijemu za mame sa područja GO Medijane, Nišlijki Milici Milošević obećao sam da ćemo pokušati da nabavimo kolica za njene sinove, da bi više vremena provodili u šetnji i svežem vazduhu. Ispunili smo obećanje”, naglašava Кocić.

Po dogovoru,  porodica koja bude preuzela kolica imaće obavezu da ih takođe vrati opštini kada mališani odrastu, kako bi opet bila prosleđena nekoj drugoj porodici, koja bude imala sreće i veliku porodicu.

Zainteresovane porodice mogu se javiti putem zvaničnog mejla: gomedijana@medijana.rs ili na broj telefona 237-886.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com