Društvo

Gradonačelnik razgovarao sa aktivistima NKD koji su obišli sedam moravskih sela

Aktivisti NKD obišli su sedam moravskih sela i nakon toga gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću izneli probleme sa kojima su ih meštani upoznali tokom obilaska, a vezani su za komunalnu infrastkukturu, prevoz i uslove života u tim selima.

Gradonačelnik je rekao da je upoznat sa većinom tih problema, kao i to da je rešavanje u toku.

“Podsetio sam na velika ulaganja Grada upravo na seoskom području i na obimne planove za stvaranje boljih uslova za život naših sugrađana na tom području. Naglasio sam da trenutno rekonstruišemo čak 16 km puteva kroz sela u opštini Palilula i da takav plan imamo za narednu godinu i za moravska sela u opštini Crveni Krst”, rekao je Bulatović.

On je dodao i to da će probleme u javnom prevozu rešiti novi tender koji je uvažio primedbe građana, a koji će februara stupiti na snagu.

“Zajedno sa državom u narednih pet godina neće biti sela bez vodovoda i kanalizacije. Razgovaraćemo i ubuduće i truditi se da život u niškim selima učinimo boljim”, rekao je gradonačelnik Bulatović nakon susreta sa aktivistima NKD i grupe Kobra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com