Društvo

GRADONAČELNIK POSETIO NAGRAĐENE STUDENTE NA KOPAONIKU: Naredne godine će ići 100 najboljih studenata

Gradonačelnik Darko Bulatović i gradski većnik za sport i omladinu Branislav Kačar posetili su studente, njih 44-oro, koji su od Grada dobili nagradno putovanje na Kopaonik sa školom skijanja.


U razgovoru sa studentima, koje su matični fakulteti izabrali kao najbolje i najuspešnije, i od kojih je većini ovo prvo zimovanje u životu, Bulatović i Kačar su istakli da je ovo samo početak.

”Ove godine smo započeli sa ovom praksom, i osmesi i zadovoljstvo ove dece pokazalo nam je da sa tim treba nastaviti, jer nagrađivanjem najboljih šaljemo poruku da se rad, trud i učenje isplate i da Grad Niš brine o onima koji su zapravo njegova budućnost. Trudićemo se da naredne godine taj broj i udvostručimo, i na zimovanje pošaljemo 100 najboljih”, rekao je Bulatović.


Vođa instruktora i profesor Fakulteta sporta i fizičkog vapistanja Univerziteta u Nišu Ljuba Pavlović rekao je da se akcija pokazala kao pun pogodak.

”Svi studenti savladali su osnove skijanja za svega par dana. Nijedne povrede nije bilo, ni problema, samo umora. Ova deca su i ponašanjem van staze pokazala da su najbolja i da su zasluženo ovde”, kaže Pavlović.


Studenti se sa Kopaonika vraćaju danas.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com