Društvo

Gradonačelnik Niša u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

Novogodišnja noć u Nišu protekla je mirno u šta se uverio i gradonačelnik Niša Darko Bulatović prilikom tradicionalnog obilaska dežurnih službi. Gradonačelnik je obišao Policijsku upravu Niš, Upravu za vanredne situacije, Gradsku toplanu i Zavod za hitnu medicinsku pomoć.

Tokom obilaska gradonačelnik je dobio informaciju da je stanje javnog reda i mira na zavidnom nivou, a da dežurne ekipe Hitne pomoći u novogodišnjoj noći imaju uobičajen broj intervencija.

Foto: Peđa M.

Gradonačelnik je dežurne u policiji posetio zajedno sa načelnikom Policijske uprave Niš Slavišom Virijevićem.

Foto: Peđa M.

I za pripadnike Uprave za vanredne situacije noć je protekla bez intervencija.

Foto: Peđa M.

Novogodišnja noć za dežurne u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć bila je uobičajena.

Foto: Peđa M

Čestitajući Novu godinu gradonačelnik Darko Bulatović je svim dežurnim službama poželeo što manje posla, ne samo u noći dočeka već i tokom 2020. godine.

Sistem daljinskog grejanja u novogodišnjoj noći funkcionisao je neprekidno i bez problema. U to se uverio i gradonačelnik Darko Bulatović koji je, zajedno sa direktorom Gradske toplane Predragom Milačićem, obišao dežurne u ovom javnom preduzeću.

Foto: Peđa M.

U prva dva sata Nove godine u Nišu nije rođena nijedna beba, zbog čega je tradicionalni obilazak Ginekološko-akušerske klinike KC Niš odložen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com