Politika

Gradonačelnica Niša oštro osudila pretnje upućene Aleksandru Vučiću

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski osudila je danas pretnje koje se ovih dana upućuju predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

 

“Najoštrije osuđujem pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u danima kada se Srbija bori sa posledicama Кovida-19. Svaki čestiti i pošteni građanin Srbije, koji se iskreno zalaže za napredak ove zemlje se stidi govora kojim se ugrožavaju životi drugih građana. U Srbiji svako ima pravo da saopšti svoj politički stav ali na zakonom propisan način ne vređajući, ne ponižavajući i ne preteći. Srbija je pravno uređena zemlja, na evropskom putu u kojoj se poštuju Ustav i zakoni zemlje.

Puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za jaku i stabilnu Srbiju”, navodi Sotirovski na svojoj zvaničnoj facebook strani.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kakvo uvlačenje bez potrebe…opet izmisljotina da mu je neko pretio…taj ko resi da to i to uradi sigurno nece prvo pretiti…nemojmo nasedati na njegove izmisljotine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com