Društvo

Gradjani sade cveće u udarne rupe da bi “ulepšali” Niš

Da bi ukazali na brojne rupe na ulicama i pokrenuli nadležne “da rade svoj posao” gradjani Niša će sutra 24. juna organizovati akciju “Masovno ulepšavanje Niša sadjenjem cveća u udarne rupe”.

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši narodni poslanik Miloš Bošković. On je svima koji žele da učestvuju u akciji savetovao da cveće sade radno ujutru, jer tada ima najmanje saobraćaja i najlakše je završiti posao.

“Gadjajte rupe koje vama lično najviše smetaju. Poenta je da na taj način ukažete na probleme vas i vaših komšija. Direkcija za izgradnju grada, nadležna za krpljenje udarnih rupa, čekala je proleće da krene sa svojim poslom. Evo ga skoro i leto, ali rupa i dalje na sve strane. Kad već imamo rupe po kolovozu, hajde da ih svi zajedno ulepšamo i zasadimo lepo cveće”, napisao je Bošković u pozivu.

Bošković je takodje predložio da se sade gerberi jer su “raznobojni i upečatljivi”.

Veliki broj Nišlija odazavo se već pozivu za pomenutu akciju označavanjem mesta na ulicama na kojima se nalaze udarne rupe. Pojedini od njih su pored mesta navodili da se na radi o rupama već o “kraterima”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com