Društvo

Građani najavljuju blokadu saobraćaja na Čamurlijskom putu

Stanovnici Čamurlije najavljuju da će od večeras od 18 časova blokirati Čamurlijski put u Nišu, kako bi ukazali na veliki broj saobraćajnih nezgoda. Oni će saobraćaj blokirati svakog dana kod Niš-ekspresove garaže, u trajanju od 60 minuta.

 

“Posle nekoliko težih (sa smrtnim ishodom) i još više lakših saobraćajnih udesa, a izazvanim brzom vožnjom, i imajući u vidu povećan intenzitet saobraćaja izgranjom poslovnih objekata na tom potezu u zadnjih nekoliko godina, nebrojeno puta smo se obratili nadležnim institucijama sa molbom da saobraćajnom signalizacijom utiču na usporavanje saobraćanja na pomenutoj deonici. Na sastanku održanom 11. maja, kome se odazvao i predsednik opštine Crveni Krst Miroslav Milutinović, još jednom smo izneli zahtev za postavljanje sigtnalizacije i prindnudnih usporivača saobraćaja “ležećih policajaca”, a ovoga puta sa uslovom da radovi krenu u roku od 7 dana. Kako radovi nisu krenuli u zadatom roku, mi ćemo krenuti sa protestom.”, odlučni su stanovnici Čamurlije.

Ističu i da je njihovo nezadovoljstvo kulminiralo događajem od 10.05. kada ja oboren petnaestogodišnjak pri čemu je zadobio teške telesne povrede, a očevici nimalo lakše psihičke traume.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com