Društvo

Gradi se novi park kod tržnog centra “Delta planet”

Na prostoru izmedju Bulevara Nemanjića i ulice Blagoja Parovića juče su počeli prvi pripremni radovi za izgradnju novog parka.

Prema rečima gradskog većnika Nenada Stankovića gradjevinske mašine ovih dana će ukloniti ostatke stare ograde i stabala, a potom će se krenuti sa uredjenjem.

Stanković je rekao da će na žalost jedan manji deo prostora ostati neuredjen jer još nisu regulisani pravno-imovinski odnosi, ali da će na većem delu biti izgradjen park. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski ranije je najavila da će park biti završen do kraja godine. Za sada nije saopšten koliko će radovi na njegovoj izgradnji koštati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Do koje Nove godine? Kako neko moze da koci izgradnju? Imovinski odnosi? Da dokaze odakle je stekao tu imovinu taj njegov deda pa lako cemo posle. Otimali od Turaka i sada glume neko gazdinsko ludilo. Jer moze taj da koci autoput? Taj je oteo sa tim placom i posto se nudi ispitati od koga i kada je oteto. Pa neka sada ti naslednici plate dug proslosti.

    1. Ta imovina je srpska već više od 300 godina kao i ta zemlja koja je i pre Turaka bila Srpska a i posle njih a vama smrdljama i pridošlicama krivo što je sve to oteto od Matevčana koji su to krvavo zaradili pa sad nalaziš izgovor za to.Nije taj oteo taj je vratio svoje smrdljivko ti si pretpostavljam ili neki Zaplanjac ili neka kosovarčina pa kenjaš tu.Nije to smrdo gazdinsko ludilo nego imovina seljaka i vrednih kulaka koja je oteta od nadobudnih crvenih komunističkih debila poput tebe!

  2. Zna se koja je to porodica koja koci. Lepo neka grad naplacuje rentu svuda gde je zapusteno zemljiste.. Pa kada gospoda krene da placa po 500 eura mesecno molice Boga da nekom bud zasto proda. Neka izvrsitelji ucine svoje.

    1. Ljudi nemaju novca niti vremena da ulazu novac i sredjuju. Svi bi mi hteli da nam sve bude uredjeno i kako treba, problem je u tome sto zivimo u drzavi koja nije normalna (fail state). A takvi kao ti sto bi hteli da otimaju i da naplacuju apsurdne stvari zbog svog izvrtenog razmisljenja mogu samo da nastradaju. Ko si ti da nekom naplacujes bilo sta. Kad bude doslo vreme da se sredi, sredice se.

  3. Majmunska posla, citam komentare i vi sto ste za ste debili i vi sto ste protiv ste debila, ostaje samo da ce sve da bude sredjeno sem jednog manjeg dela… pa posle vi objasnite deci sto je to ruzno a sve ostalo lepo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com