Merošina

Grade se tri ulice u Opštini Merošina (VIDEO)

Opština Merošina predvidela je sredstva od 30 miliona dinara za izgradnju tri ulice. Jedna od njih je i ulica u naseljenom mestu Batušinac. Meštani ovog sela više puta su se obraćali redakciji Niških Vesti i ukazivali na loše stanje puteva. Sa prvom kišom oni se plave, voda nema kud da ode, pa meštani ne mogu ni da izađu iz svojih dvorišta, ističu.

Infrastruktura u Opštini Merošina – YouTube

Prema rečima predsednika opštine Saše Jovanovića biće uređena pre svega glavna ulica u selu Batušinac, od ulaza u selo do fudbalskog igrališta, odnosno do same Opštine Doljevac.

Radiće se i ulica u Balajncu kod okretnice i u Merošini Industrijska ulica. Projektno tehničku dokumentaciju imamo, pri kraju je samo dokumentacija za selo Batušinac“, istakao je Jovanović.

On je najavio još jednu veliku invensticiju. Radi se o sekundarnoj kanalizacionoj mreži u Gradištu i Balajncu. Vrednost tih radova je 12 miliona dinara.

To ćemo isfinansirati iz sopstvenih sredstava, već smo našli model“, rekao je predsednik opštine.

Jovanović kaže da nisu sve kuće legalizovane, tako da će biti otežano priključenje na kanalizacionu mrežu, ali najavljuje da će se neko rešenje naći.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com