Društvo

Grade se nove učionice, kabineti i sportska sala u OŠ Mika Antić

Sledeće godine učenici Osnovne škole “Miroslav Antić” dobiće dve nove učionice, dva kabineta i fiskulturnu salu. Radovi su u toku, a sredstva u iznosu od 78 miliona dinara obezbeđena su iz NIP-a  budžetai grad Niš.

mika-antic-2

U okviru zajedničke posete Osnovnoj školi Miroslav Antić, koju pohađa najveći broj učenika sa područja Gradske opštine Pantelej, gradonačelnik Niša, Darko Bulatović i predsednik opštine, Bratimir Vasiljević sa najbližim saradnicima, obišli su aktuelne radove.

„Obrazovanje je najbitnije u našem društvu i pored skromnog budžeta pronalazimo načine da ulažemo u obrazovanje. Grad Niš u ovom projektu učestvuje sa 15 miliona dinara“, rekao je gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Trenutno se gradi sportska sala, a potom će učionice i kabineti za stručne predmete.

„Proširenje škole smo godinama čekali i nove učeionice, kabineti i fiskulturna sala doprineće boljem kvalitetu nastave“, rekao je direktor škole, Miloš Stanković.

Radovi su započeti sredinom septembra, a predviđeni rok za završetak ove investicije planiran je za ukupno 240 dana.

„U narednom periodu radićemo na tome da zamenimo i stolariju u ovoj školi“, istako je predsednik GO Pantelej, Bratimir Vasiljević.

OŠ „Miku Antić“ pohađa 1.160 učenika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com