Društvo

GRADE SE DVA NOVA KRUŽNA TOKA: Obustava saobraćaja na Bulevaru Nikole Tesle

Bulevar Nikola Tesla će od ponedeljka, 24. februara, biti zatvoren za saobraćaj prema gradu zbog izgradnje dva nova kružna toka, kod Tehničkih fakulteta i  Jagodin male.

Kružni tok biće izgrađen na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i ulice Aleksandra Medvedeva i na raskrsnici Bulevar Nikole Tesle i ulica  Pantelejske i Stevana Prvovovenčanog.

Radovi će trajati u narednih mesec i po dana.

“Radi se veliki kružni tok na raskrsnici bulevara Nikole Tesle i ulice Aleksandra Medvedeva i na Jagodinmalskom mostu gde se ukrštaju bulevar Nikole Tesle i Knjaževačka ulica, tako da će desna strana bulevara iz pravca naselja Komren biti zatvorena za saobraćaj. Suprotna strana će biti otvorena za prolaz vozila. To će nama malo otežati rad, ali se nadamo da će sve biti završeno u roku”, kaže Nebojša Lović, direktor Dikrecije za izgradnju grada Niša,

 

Zbog ovih radova na Bulevaru Nikole Tesle saobraćaj će biti preusmeren od ulaza u naselje Stevan Sinđelić do raskrsnice sa ulicom Pantelejskom, zatvaranjem kolovozne trake u smeru ka gradu.

Foto: S.P.

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Tesle i dela ulice Aleksandra Medvedeva do Jagodin male, traje nekoliko meseci. Razlog je izgradnja kolektora na koji je povezan Naučno-tehnološki park koji je u izgradnji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bolje da su prvo napavili bulevar da spoje somborsku ulicu sa bulevarom kod duvanske industrije. Sada ce opet biti saobracajni kolaps, Kako ne shvatate da nisu u pitanju samo ljudi iz komrena vec i iz svih sela iz tog pravca koji dolaze na poso svakog jutra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com