Društvo

Grad pozvao zainteresovane za javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu za narednu godinu

U Gradskoj kući , večeras, 07. decembra, u 18.00 sati biće održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu. U javnoj raspravi mogu da učestvuju sva zainteresovana lica, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucija, stručna i ostala javnost i predstavnici medija.

Gradsko veće Grada Niša organizuje i sprovodi javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu koji je pripremila Gradska uprava za finansije.

“Javna rasprava organizuje se radi prikupljanja predloga, sugestija i mišljenja građana, predstavnika udruženja građana, nevladinih organizacija, stručne i celokupne javnosti”, saopšteno je na zvaničnom sajtu grada.

Nacrt odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu biće objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs.

Pozivaju se zainteresovani građani, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucije, stručna i ostala javnost i predstavnici medija da podnesu predloge, sugestije i mišljenja o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša, putem mejla: UF.Info@gu.ni.rs ili neposredno u pisanom obliku na šalteru Gradske uprave za finansije, Niš, ulica Nikole Pašića br. 24, do 07.12.2022. godine, do 15,00 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com