Društvo

Grad Niš izdaje u zakup 55 lokala

Grad Niš raspisao je konkurs za učešće u javnom nadmetanju za zakup poslovnog prostora čiji je grad vlasnik ili suvlasnik.

U oglasu o zakupu navedeno je 55 poslovnih prostora, od kojih se 38 nalazi u Nišu, a preostalih 17 na seoskom području.

Početna cena zakupa po kvadratu na licitaciji će iznositi od 160 do 3.000 dinara.

Najniža cena je lokale na seoskom području, dok je najviša cena za dva lokala u samom centru grada od kojih je jedan na Trgu kralja Milana, a drugi Obrenovićevoj ulici.

Kako je navedeno u oglasu, poslovni prostor se izdaje na pet godina, s tim što će lokali koji se nalaze u postupku restituticije biti izdati do tog roka ili do donošenja pravosnažnog rešenja Agencije za restituciju o vraćanju imovine nekadašnjem vlasniku.

Zakupci pojedinih lokala moraće da računaju i na plaćanje zaostalih dugova za struju, a oni za par lokala premašuju 350.000 dinara.

Prijave se podnose Komisiji za sprovodjenje postupka javnog nadmetanja, posredstvom Gradske uprave za imovinu, u ulici Nikole Pašića broj 24, kancelarija 22.

Krajnji rok za podnošenje prijave je 27. januar.

Oglas o zakupu sa uslovima koje zainteresovani treba da ispune objavljen je na sajtu Grada Niša (www.ni.rs), u dnevnom listu „Insajder“ i na oglasnoj tabli gradskih službi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Bolje da se izda u zakup zgrada decijeg centra u cairu imao bi grad neku korist ovako nista nemaju ni deset deteta a 50 vaspitaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com