Sport

Grad Niš i FK Radnički pozivaju privrednike da pomognu pred revanš meč na Malti

Fudbalski klub Radnički na najbolji mogući način odužio se svojim sugrađanima koji su 35 godina čekali na evropske fudbalske mečeve u svom gradu i velikom pobedom na startu novih okršaja u okviru Lige Evrope nagradio Nišlije i svoje navijače.

Radnički je u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope savladao maltešku Gziru na Čairu sa 4:0. Revanš je za 3 dana a iz Grada i kluba pozivaju sve one koji mogu doprineti da se na Maltu putuje iz Niša, da to i učine.

“Obaveštavamo sve privrednike u regionu da će FK Radnički organizovati čarter let iz Niša sa polaskom u sredu 18.07. i povratkom u četvrtak nakon utakmice i najljubaznije molimo iste da za sve komercijalne uslove koje obuhvataju kupovinu paket aranžmana za navedeni odlazak, kontaktiraju turističku agenciju Clock travel iz Niša.” poručuju oni.

Naime, učešćem privrednika u kupovini aranžmana smanjio bi se trošak organizacije fudbalskom klubu i na navedeni način bi pokazali da su verni navijači a pre svega društveno odgovorne kompanije koje i u ovakvim organizacijama stoje uz svoj klub.

Mejl adresa i brojevi telefona za dodatne informacije su sledeći:

Adresa: Trg Republike 6, Niš

telefoni: 018 305 435, 066 00 55 56

“Nadamo se da ćemo zajedno ostvariti rezultat koji nas vodi u sledeću rundu i s tim u vezi računamo na Vašu i podršku naših privrednika.” dodaje Grad Niš i Fudbalski klub Radnički.

Za dodatne informacije pored agencije Cloct travel, možete se obratiti i klubu na 018 527 259 ili putem mejla office@fkradnickinis.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com