DruštvoEkonomija

Grad Niš dodeljuje pet miliona dinara za razvoj inovativnih delatnosti

Grad Niš raspisao je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava kao podršku za razvoj inovativnih delatnosti, a privrednicima je na raspolaganju pet miliona dinara iz budžeta grada, s tim što maksimalni iznos odobrenih sredsava ne može biti veći od million dinara.

Na javnom pozivu mogu da učestvuju startap timovi i mikro privredna društva sa područja grada Niša koja u momentu podnošenja prijave nisu starija od tri godine.

Korisnici sredstava imaju obavezu da planirane aktivnosti realizuje u periodu od najviše 12 meseci, od dana potpisivanja ugovora sa gradom. Njihova obaveza je takodje i zapošljavanje lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje. Rok za podnošenje prijava Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj je 9. septembar. Javni poziv sa prijavnim formularima i svim uslovima za konkurisanje objavljen je na gradskom sajtu, u odeljku “Javna obaveštenja”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com