Promo

GOST = PRIJATELJ, jer kafana rađa prijateljstva

Kada su u pitanju niški restorani njih je veoma lako pronaći, a još lakše međusobno razlikovati. Svaki od njih odlikuje neka posebna stvar, bilo da je to specijalitet, ambijent ili način na koji se odnose prema gostima. Pa tako, kada govorimo o specijalitetima od svih vrsta ovčijeg mesa, prva asocijacija je etno restoran Dagi plus.

Ono što ovaj ugostiteljski objekat takođe razlikuje od ostalih jeste činjenica da nije na najprometnijem mestu u gradu, a opet svako do njega lako nađe put i vrlo rado se tamo vraća. Kako je gazda Aca bio prvi u gradu koji je počeo da služi specijalitete od ovčijeg mesa, činjenica da je to postao njegov simbol, koji je i vidno istaknut u kafani, ni malo ne čudi. Dvadesetogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, uz mnogo uspeha i lepih povratnih informacija od strane gostiju, prava su potvrda da je ovo i te kako bio njegov “životni poziv”.

Na tom putu značajna podrška je dolazila, i još uvek je tu, od strane njegove supruge Tanje koja se takođe bavi ovim poslom, a biće je i u budućnosti kada sin i ćerka budu stasali i dovoljno odrasli da nastave porodični biznis.

Ovde svraćaju, kako kaže gazda – svi, od radnika do akademika!

Prava je retkost da vlasnici restorana više vremena provode u kuhinju nego za nekim od stolova, kao što je slučaj sa Acom, jer ipak kako i sam kaže upornost i rad dovode do uspeha, a ako uz to dođe i ljubaznost koju gosti umeju da prepoznaju, onda nema mesta neuspehu.

Čak su i vlasnici ostalih restorana njegovi česti gosti i obrnuto, što je dokaz da je među njima saradnja korektna, a konkurencija zdrava!

Na raspolaganju i prostrana bašta koja koja je u toku prolećnih i letnjih dana prava oaza za opuštanje. Takođe, povećana je i ponuda hrane, pa će gosti sada moći da uživaju i u ukusnoj prasetini. Pored specijaliteta kuće, jednako su traženi i teleća glava i repovi kao i nezaobilazni roštilj. Ipak, ovde hrana ima poseban šmek i prosto je nemoguće uporediti je sa nekom iz ostalih restorana.

 

U restoranu DAGI PLUS primenjuju se sve neophodne mere koje su propisane u cilju sprečavanja širenja infekcije i očuvanju zdravlja gostiju i zaposlenih. Redovno se dezinfikuju sve prostorije i površine, zaposleni nose maske i rukavice i poštuje se propisana fizička distanca.

DAGI PLUS
 Radmile Kovačević 3
 018/224 423, 274 570
www.DagiPlus.rs
FaceBook

 

U ovaj restoran se upravo zbog toga dolazi iako je nekoliko kilometara udaljen od centra grada (Trošarina). Cene su pristupačne, a kvalitet usluge odličan.

Sa filozofijom gost = prijatelj gazda Aca i njegova porodica stekli su zavidan renome kod svojih posetilaca.

Dobro došli u Dagi plus!

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d1451.63741705887!2d21.932113021105277!3d43.30850583257191!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x3c718a839f05ca13!2sDagi+Plus!5e0!3m2!1sen!2sus!4v1499429848584″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com