Promo

GOST = PRIJATELJ, jer kafana rađa prijateljstva

Kada su u pitanju niški restorani njih je veoma lako pronaći, a još lakše međusobno razlikovati. Svaki od njih odlikuje neka posebna stvar, bilo da je to specijalitet, ambijent ili način na koji se odnose prema gostima. Pa tako, kada govorimo o specijalitetima od svih vrsta ovčijeg mesa, prva asocijacija je etno restoran Dagi plus.

Ono što ovaj ugostiteljski objekat takođe razlikuje od ostalih jeste činjenica da nije na najprometnijem mestu u gradu, a opet svako do njega lako nađe put i vrlo rado se tamo vraća. Kako je gazda Aca bio prvi u gradu koji je počeo da služi specijalitete od ovčijeg mesa, činjenica da je to postao njegov simbol, koji je i vidno istaknut u kafani, ni malo ne čudi. Dvadesetogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, uz mnogo uspeha i lepih povratnih informacija od strane gostiju, prava su potvrda da je ovo i te kako bio njegov „životni poziv“.

Na tom putu značajna podrška je dolazila, i još uvek je tu, od strane njegove supruge Tanje koja se takođe bavi ovim poslom, a biće je i u budućnosti kada sin i ćerka budu stasali i dovoljno odrasli da nastave porodični biznis.

Ovde svraćaju, kako kaže gazda – svi, od radnika do akademika!

Prava je retkost da vlasnici restorana više vremena provode u kuhinju nego za nekim od stolova, kao što je slučaj sa Acom, jer ipak kako i sam kaže upornost i rad dovode do uspeha, a ako uz to dođe i ljubaznost koju gosti umeju da prepoznaju, onda nema mesta neuspehu.

Čak su i vlasnici ostalih restorana njegovi česti gosti i obrnuto, što je dokaz da je među njima saradnja korektna a konkurencija zdrava!

Od nedavno je ovaj restoran proširio svoje kapacitete, pa je sada na raspolaganju i prostrana bašta koja će raditi kako u letnjem tako i u zimskom periodu. Takođe, povećana je i ponuda hrane, pa će gosti sada moći da uživaju i u ukusnoj prasetini.\n\nPored specijaliteta kuće, jednako su traženi i teleća glava i repovi kao i nezaobilazni roštilj. Ipak, ovde hrana ima poseban šmek i prosto je nemoguće uporediti je sa nekom iz ostalih restorana.

DAGI PLUS
 Radmile Kovačević 3
 018/224 423, 274 570
www.DagiPlus.rs
FaceBook

 

U ovaj restoran se upravo zbog toga dolazi iako je nekoliko kilometara udaljen od centra grada (Trošarina). Cene su pristupačne a kvalitet usluge odličan.

Sa filozofijom gost = prijatelj gazda Aca i njegova porodica stekli su zavidan renome kod svojih posetilaca.

Dobro došli u Dagi plus!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com