Ekonomija

Google ekspert Hari Roberts po prvi put u Nišu

Drugi po redu sajam zapošljavanja specijalizovan isključivo za IT industriju u Nišu biće održan 20. aprila u hotelu Tami. Prošle godine je ITkonekt IT sajam zapošljavanja u Niš posetilo čak 600 IT stručnjaka za jedan dan što se očekuje i sada.

Paralelno sa IT sajmom zapošljavanja, biće održana i IT konferencija. Po prvi put u Niš dolazi Google ekspert Hari Roberts.

“Hari Roberts je radio sa nekim od najvećih svetskih brendova. Ovo je jedinstvena prilika da niški programeri slušaju ovog svetskog stručnjaka u svom gradu. Ko još nije obezbedio kartu, pozivamo ga da požuri, jer je ostalo malo mesta. Na ITkonekt konferenciji će online sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svetu, koji nosi titulu Java Champion i Java ONERockstar”, poručuju organizatori.

Na ITkonekt konferenciji će online sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svetu.

Foto: Promo

Inače ITkonekt ove godine obeležava Mesec u IT-ju u više gradova u regionu. Osim u Nišu, ITkonekt se održao i u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu, a sledi još i Kragujevac.
ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica, čiji je cilj da osnaži IT sektor i umreži IT kompanije i IT stručnjake. Do sada je sa ovom organizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača. ITkonekt okuplja preko 10000 IT stručnjaka iz celog regiona.

Prijave su otvorene, a neki od predavača i program se mogu pogledati na ovom linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen.

Inače ITkonekt ove godine obeležava Mesec u IT-ju u više gradova u regionu. Osim u Nišu, ITkonekt se održao i u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu, a sledi još i Kragujevac.
ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica, čiji je cilj da osnaži IT sektor i umreži IT kompanije i IT stručnjake. Do sada je sa ovom organizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača. ITkonekt okuplja preko 10000 IT stručnjaka iz celog regiona

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com