Promo

Golf TSI ili Golf TDI? Izbor je samo VAŠ – BROS AUTO

BROS AUTO ovlašćeni diler Volkswagenovih automobila, predstavlja vam Golf 7 TSI i TDI verzije sa odličnim paketima opreme koji su odmah dostupani za isporuku i to uz izuzetne uslove finansiranja.

Golf 1.0 TSI Trendline
85kW (115KS)

BROS AUTO

Puna cena vozila 19.430 €

Specijalna cena vozila   16.490 €

Ukoliko se opredelite za nabavku Volkswagen Golf-a 7 sa TSI motorom putem finansijskog lizinga Porsche Leasing-a, mesečna lizing rata iznosi 149 €. Učešće je 20% a period finansiranja 60 meseci. Dodatna pogodnost je kasko osiguranje plaćeno u prvoj godini trajanja lizing ugovora. Pogledajte reprezentativni primer i sve detalje ponude finansijskog leasinga.

Golf 1.6 TDI Trendline
85kW (115KS)

BROS AUTO

Puna cena vozila 21.378 €

Specijalna cena vozila   17.990 €

Ukoliko se opredelite za nabavku Volkswagen Golf-a 7 sa TDI motorom putem finansijskog lizinga Porsche Leasing-a, mesečna lizing rata iznosi 159 €. Učešće je 20% a period finansiranja 60 meseci. Dodatna pogodnost je kasko osiguranje plaćeno u prvoj godini trajanja lizing ugovora. Pogledajte reprezentativni primer i sve detalje ponude finansijskog leasinga.

Ukoliko je Vaš izbor finansiranje putem zakupa, Porsche Mobility Vam obezbeđuje brojne mogućnosti.
U zavisnosti od Vaših potreba, možete da izaberete period zakupa (od 12 do 48 meseci), iznos depozita kao i da li ćete u okviru mesečne zakupnine da uključite neku od topSERVICE usluga.
topSERVICE usluga Vam obezbeđuje da u jednoj, fiksnoj mesečnoj rati pokrijete sve troškove koji se odnose na Vaš automobil:

  • Mesečnu zakupninu
  • Redovno održavanje
  • Kasko osiguranje
  • Registraciju tokom celog perioda zakupa
  • Menadžment guma sa uključenom zamenom i skladištenjem

DETALJNIJE INFORMACIJE POGLEDAJTE OVDE

BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Radujemo se vašoj poseti i rado ćemo vas posavetovati

BROS AUTO

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button