Kultura

Gojković osudila napad na reditelja Predraga Antonijevića

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković danas je najoštrije osudila napad na reditelja Predraga Antonijevića.

 

„Najoštrije osuđujem mučki napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i lično sam potrešena i uznemirena zbog ovog nasilnog čina Dragana Bjelogrlića prema reditelju filma “Dara iz Jasenovca”.

Nakon snimaka napada koje sam, kao i čitava naša javnost, imala prilike da vidim, razgovarala sam sa Gagom Antonijevićem, koji je zadobio povrede i pretrpeo udarce u glavu i koji je bio vidno potrešen zbog ovakvog divljačkog napada.

Ovim neprimerenim i neprihvatiljivim fizičkim nasrtajem Dragana Bjelogrlića naneta je velika šteta i čitavoj našoj kulturnoj sceni i bačena ružna senka na filmski festival u Nišu “Filmski susreti”.

Duboko verujem da će ovakav postupak naići na osudu čitave naše kulturne javnosti i društva, a uverena sam i u to da pesnice i udarci nisu i neće biti slika naše kulture i svih vrednih ljudi naše kinematografije“, navodi se u izjavi Gojković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Poštovana Potpredsednice i Ministarko kulture, pustite lične sukobe i okrenite se suštini: “ZAŠTO JE NIŠ PRIMER NAJGOREG GRADA U SRBIJI, POGOTOVU U REALIZACIJI KAPITALNIH INVESTICIJA U KULTURI” ?

  2. A posle sudskog epiloga “fizička agresija JAVNI LINĆ nasilmik šeta bez kazne po Srbiji ,i rpto glumac ” 72 sata stiže u inostranstvo dai promoviše sebe ili kult Srbihe ” po Svetu ,kažu izašao dotićni taliban nasilnik da promoviše kulturu glumca u Srbiji dopustiv i postao normalan bokserski LINĆ u glavu ” da li ste odgovorni da lićno ko Ministar podnesete tužbu ,Ministru Pravde Sudijama o JAVNOJ protekciji u sudstvu KOD PODOBNIH SUDIJA NEPRAVDE , taj haos javnog linća Vašem Ministru dopustiv , DOKLE LICEMERJE PUJ PIKE PODOBAN ,NEDODIRLJIV ,.. DOKLE VIP PODOBNI ANTISRPSKI -ZA RAJU SRBIHE U IME SRBIJE ŠTA RADITE , SVETSKI PREDSEDNIK MMF SUTRADAN IZBAĆEN KUKTURNO SA RADNOG MESTA !?! DOKLE “&JAVNO LINĆOVANU ŽRTVU I SUDIJE SRBIJI PONOVO LINĆUJU ŽRTVU LINĆ-AGRESIJE SUDSKOM PRESUDOM DA SLOBODNO DOLAZI PO SVOJOJ VOLJI U ORITVIR I ŠETA PO BELOM SVETU JER TO BJELOGRLIĆ&* LUCIFERU &*/NIŠKI SUDIJA IZDAO VIP DOZVOLU ZA TALIBAN PONAŠANJE PO SRBIJI BJELOGRLIĆU I SLOBODU DA IZAĐE IZ DRŽAVE SRBIJE SUDIJA IZ NIŠA ABOLIRALI U ROKU 24 SATA DA NASTAVI POSLE LINĆOVANJA BOKSERKE AGRESIJE U GLAVU DA SE JAVNO PROMOVIŠE NA FESTIVALIMA U SRBIJI I IZVAN SRBIJE ,ŠTA TO I KAKVU PRAVDU DVISTRUKIH ARŠINA U IME SRBIJE PROMOVIŠE DOTIĆNI SUDIJA ?!? !!???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com