Kultura

Godišnji koncert polaznika Škole pevanja Snežane Spasić i Kulturnog kluba „NAISSA“

Godišnji koncert polaznika Škole pevanja Snežane Spasić i Kulturnog kluba „NAISSA“ biće održan u petak, 23. novembra, sa početkom u 18 časova u Velikoj sali Niškog kulturnog centra.

 

 

Kulturni klub „NAISSA“ postoji već 18 godina i osnovni cilj postojanja i rada škole je da se pruži nadahnuće i podstrek zainteresovanim za tradicionalnu muziku i kulturu uopšte, ali i da im se ukaže na drugačiji način prezentovanja umetnosti, osim estradne.

„Ideja koncerta je da se kroz jedan neformalni muzički program, primeren pred-novogodišnjem raspoloženju, promovišu talentovani pevači koji su tokom prethodnih godina, a posebno tokom 2017. i 2018. godine završili školu pevanja Snežane Spasić, osnivača Kulturnog kluba NAISSA i time se predstave publici Grada Niša i ljubiteljima muzičke kulture“, navode iz NKC-a.

Koncert se organizuje u okviru saradnje NKC-a i Kulturnog kluba „NAISSA“, usmerene na obnavljanje kulturno-umetničkog amaterizma i pomoći amaterskim kulturno-umetničkim društvima u Nišu.

Ulaz na koncert je slobodan za sve posetioce.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button