Ekonomija

GO Pantelej uputila Javni poziv za poslovnu saradnju na Sajmu privrede i preduzetništva

U okviru priprema za ovogodišnji Sajam privrede i preduzetništva koji se, drugu godinu zaredom, organizuje u niškoj Hali „Čair“, Gradska opština Pantelej kao organizator Sajma uputila je Javni poziv za pružanje tehničke podrške u realizaciji ove trodnevne sajamske manifestacije čije se održavanje planira u okvirnom periodu kraj oktobra-početak novembra 2018.

Cilj Sajma je međusobno povezivanje i promocija proizvoda malih i srednjih preduzeća i preduzetnika sa teritorije Gradske Opštine Pantelej, Grada Niša i jugoistočnog regiona kao najnerazvijenijeg područja Srbije.

Zainteresovana lica koja imaju kapacitete za tehničku realizcaiju jesenjeg Sajma privrede i preduzetništva u Nišu, o svim važnijim pojedinostima i zahtevima organizatora mogu da se informišu na zvaničnoj internet stranici Gradske opštine Pantelej, www.pantelej.org.rs, na kojoj je objavljen Javni poziv.

Rok za dostavljanje ponuda zainteresovanih lica je 23.08.2018.godine, na adresu Gradska opština Pantelej Niš, Gutenbergova 4a.

Pravo podnošenja ponuda imaju pravna lica čija je šifra pretežne delatnosti 8230 – organizacija sastanaka i sajmova i da ima iskustva u organizovanju sajmova.

Ponudom se definiše cena upisnine izlagača i nadoknade za uređenje i opremanje izložbenog prostora, kao i cena marketinških usluga, po učesniku Sajma, a u svemu prema navedenim obavezama tehničkog realizatora Sajma.

Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je najniža cena.

Osobe za kontakt su:

– Stevan Veselinović, telefon : 064/8664988, mail – stevan.veselinovic@hotmail.com;
– Simić Smilja, telefon : 064/8664979, mail – ssmilja@ni.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com