Društvo

GO PANTELEJ: Saradnja sa građanima prioritet

Zahvaljujući društveno odgovornim firmama sa teritorije naše opštine uspeli smo da obezbedimo 20 kovid dozera u doba pandemije svim školama i vrtićima, kao i ambulantama, a posebno sam ponosna i na uređenje Durlanske pijace, istakla je Nataša Stanković. Predsednica GO Pantelej na sednici Skupštine ove gradske opštine na čijem je dnevnom radu, između ostalog, bilo i sumiranje šestomesečnog rada.Prema njenim rečima je saradnja sa privrednicima u gradu ali i sa građanima u rešavanju njihovih problema prioritet opštine. Upravo iz tog razloga predsednica GO Pantelej redovno organizuje i sastanke sa građanima.

„Zahvaljujući društveno odgovornim firmama sa teritorije naše opštine uspeli smo da obezbedimo 20 kovid dozera u doba pandemije svim školama i vrtićima, kao i ambulantama, a posebno sam ponosna i na uređenje Durlanske pijace“, istakla je Nataša Stanković.

Na sednici je usvojen i predlog novog poslovnika.

“Ono što je trenutno aktuelno su vanredne situacije, a u predlogu novog poslovnika postoje odredbe i članovi po kojima skupština i Gradska opština Pantelej mogu postupati u takvim situacijama”, rekao je Saša Novićević, predsednik Skupštine GO Panatelej.

Jedan od najvažnijih projekata sa kojim je opština ušla u ovu godinu je izgradnja puta Višegrad stena. Pored izgradnje ovog puta cilj je i uređenje ulaza u Cerjansku pećinu i ovo je prvi put da je jedan takav objedinjen projekat, preko Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, prijavljen Ministarstvu turizma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button