Politika

GO PALILULA USVOJILA REBALANS BUDŽETA: Više para za sportska i kulturna udruženja

Skupština opštine Palilula usvojila je danas rebalans budžeta, a prema rečima predsednika te opštine Bratislava Vučovića, na ovaj način povećana su sredstva za sportska i kulturna udruženja.

 

„Veliki broj udruženja i sportskih kolektiva je konkurisalo za sredstva iz Opštine, tako da mi u našim planskim dokumentima nismo to bili predvideli. Tako da, te izmene se odnose na to. Opštine polaže veliki značaj angažovanju tih grupa građana, tako da ćemo povećati određene iznose, ne samo za sportske kolektive, već i za ostala udruženja, jer preko tih udruženja realizujemo brojne aktivnosti koje su od značaja za građane Palilule. Takođe, to se odnosi i na udruženja iz oblasti kulture“, rekao je predsednik Opštine Palilula.

Na sednici je razmatrano i o formatu manifestacije „Palilulsko veče“. Vučković najavljuje produžetak trajanja te manifestacije.

„Ono što nas očekuje je Palilulsko veče, koje će u ovoj godini dobiti jednu sasvim drugu dimenziju. Predložićemo Gradu da ono ne traje samo jedno veče, već da to budu na neki način „Palilulski dani“, dodao je Bratislav Vučković.

Prema najavama iz FK „Radnički“ Niš, očekuje se da jedan čitav dan produžene „Palilulske večeri“ bude posvećen „Realu sa Nišave“ u sklopu obeležavanja sto godina od osnivanja kluba.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dokle god bude naivnih i zatucanih, foliranje ima smisla ! Samo napred, izandjale floskule i sistem- bice svega u izobilju !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com