Društvo

GO Medijana nastavlja raspodelu paketa penzionerima koje je obezbedio Grad Niš i tokom vikenda

Gradska opština Medijana nastavila je raspodelu paketa penzionerima koje je obezbedio Grad Niš, pa je do četvrtka, 7. maja na adrese korisnika penzija nižih od 30 hiljada dinara stiglo nešto više od 5.500 paketa.

Počela je i podela penzionerskih paketa i u samoj opštini, uz poštovanje mera zaštite i bezbednosti, uz ličnu kartu i ček od penzije. Кako bi što veći broj najstarijih sugrađana dobio predviđene namirnice i hemiju, dostava i raspodela paketa biće nastavljena i tokom predstojećeg vikenda. Tako će biti sve dok i poslednji penzioner sa područja najveće niške opštine ne dobije predviđeni paket.

[meta_gallery_carousel]

Volonteri najveće niške opštine nastavili su i dostavu namirnica i lekova za najstarije sugrađane i one koji zbog zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti da izlaze iz kuće. Pozivni centar najveće niške opštine je od 16. marta do 7. maja primio više od 18.500 poziva građana, obiđeno je  skoro 12.000 domaćinstava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Nisam pozvala centar jer ovi što raznose zaviruju u stanove i mene je strah posle ovih krađa paketa.

    1. Jeste i nakon volontiranja dodju i pokradu Vas. SRAMOTO jedna sigurno si do sada uzela preko 2 paketa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com