Društvo

GO Crveni Krst svakodnevno radi na podsticanju nataliteta

Rukovodstvo Gradske opštine Crveni Krst nastavlja da podržava akciju razvoja nataliteta na teritoriji ove opštine. Do sada su oko 80 vaučera vrednosti od 5000 dinara podelili porodicama koje će moći da ih iskoriste za kupovinu bebi opreme.

Ponosnim roditeljima Milici i Vladimiru Iliću, koji su dobili blizance Lava i Leu, na dan krsne slave GO Crveni krst, udelili su vaučer na 10.000 dinara.

“Majka je dobila i zlatnik Cara Konstantina, jer su bebe rođene na dan naše slave – Markovdan, ima simbolike u tome. Nastavićemo da radimo na razvoju nataliteta na teritoriji naše opštine” izjavio je predsednik GO Crveni Krst Miroslav Milutinović, nakon posete ovoj porodici u Gornjoj Toponici.

“Zahvaljujemo se predsedniku opštine na ovoj pomoći koja nam je i te kako dobodošla s obzirom na to da imamo dve bebe.” dodala je majka Milica Ilić, koja je na svet donela Lava i Leu Ilić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com