DruštvoPolitika

GO Crveni Krst platiće i ove godine kartice za prevoz deci ratnih vojnih invalida Niša

Predsednik GO Crveni Krst prof. dr Miroslav Milutinović primio je predstavnike udruženja ratnih vojnih invalida Niša i tom prilikom potpisan je sporazum o plaćanju kartica za prevoz dece dece članova ovog udruženja na godišnjem nivou.

GO Crveni Krst platiće kartice za prevoz u školskoj 2018/2019. godini za petoro srednjoškolaca i petoro studenata, koji su deca vojnih ratnih invalida i žive na teritoriji ove gradske opštine.

“Ove godine pomoći ćemo našim sugrađanima, ratnim vojnim invalidima i njihovoj deci, kako bismo im poboljšali socijalni status. I do juna sledeće godine mi ćemo im plaćati prevoz.” rekao je predsednik GO Crveni Krst Miroslav Milutinović.

Ovo nije prvi put da GO Crveni Krst izlazi u susret članovima udruženja ratnih vojnih invalida Niša na ovaj način. Naime, isti sporazum o plaćanju prevoza sklopljen je i prethodne godine.

“Obratili smo se opštini Crveni Krst, koja je našu molbu uslišila i obezbedina novac za prevoz. To su učinili i prošle godine, a nadam se da će se to nastaviti i u narednom periodu.” rekao je Velimir Stojanović, predsednik udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih Niša.

Velimir Stojanović je istakao da ovo nije jedini vid pomoći koji opština Crveni Krst pruža vojnim invalidima i zahvalio se predsedniku ove opštine zbog razumevanja koje imaju za njih i za sve što su učinili.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com