Društvo

GO Crveni krst darovala mališane iz vrtića “Panda”

Predsednik gradske opštine Crveni krst, prof. dr Miroslav Milutinović posetio je mališane u vrtiću “Panda” i tom prilikom poklonio im interaktivnu tablu i pozornicu za lutkarske predstave.

Ovaj vrtić nalazi se u novom delu naselja Branko Bjegović i predstavlja novi i reprezentativni objekat predškolske ustanove Pčelica u našem gradu.

“Mi smo ove darove kupili deci kako bismo malo razvili njihovu maštu i povećali njihovu inovativnost i kreativnost. Nadamo se da ćemo ovim skromnim poklonima učiniti da se oni bolje i prijatnije osećaju u svom vrtiću.” rekao je predsednik opštine, gospodin Miroslav Milutinović.

Dar opštine Crveni krst, Milutinović je uručio direktorki “Pčelice” Svetlani Mitić.

“Naš vrtić je danas ispunjen smehom, dečijom grajom i pravim zadovoljstvom. Iskoristila bih priliku da se od srca zahvalim GO Crveni krst i njenom predsedniku koji je imao sluha za dečije potrebe i našu decu obradovao ovim divnim poklonima.” istakla je Mitićeva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com