Promo

GLUMČINA za Božić na NTV i TV Zona Plus

Na Božić u 20:30 sati na NTV i u 20 sati na TV Zona Plus biće emitovan film City Grupe, producenta Olivera Paunovića – GLUMČINA.

City Grupa iz Niša i Narodno pozorište Timočke krajine “Zoran Radmilović” snimili su dokumentarni film o legendarnom srpskom glumcu Zoranu Radmiloviću.

U filmu učestvuju velikani kao što su: Milan Caci Mihailović, Zdravko Šotra, Dušan Kovačević, Mira Banjac, Aljoša Vučković, Seka Sablič, Goran Marković, Svetlana Bojković, Goran Sultanović i mnogi drugi. Film je rađen po knjizi glumca Milana Cacija Mihailovića,  dugogodišnjeg prijatelja Zorana Radmilovića.

Film je premijerno prikazan na Danima Zorana Radmilovića, i to povodom dva jubileja 75. godina od osnivanja zaječarskog pozorišta i 30. godina od osnivanja festivala, kao i na Filmskim susretima u Nišu, u Ateljeu 212 u Beogradu, a slede i prikazivanja na mnogobrojnim festivalima u zemlji i regionu.

Do sada je prikazan u Srbiji (Zlatibor, Vranje, Aleksinac, Grdelica…), u BiH (Istočno Sarajevo), u Americi (Čikago, filmski festival).

Odlomak iz filma u kome govore filmski radnici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com