Promo

Uz subvencije do 5. aprila: eKasa pogodna za frizere, kozmetičare i servisere – GLOBALNET

Najbrže i najpovoljnije do e-fiskalizacije uz stručnu pomoć

Produžen je rok za prijavljivanje za subvencije države za prelazak na novi model fiskalizacije koji će trajati 5. aprila, kako bi svi obveznici fiskalizacije koji se ranije nisu prijavili mogli da dobiju pomoć države.

Postojeće fiskalne kase neće moći da se koriste nakon 30. aprila ove godine, na svim prodajnim mestima moraće da se koriste EFU (elektronski fiskalni uređaj) sa odgovarajućim softverom. Zamena kasa, ovih nedelja, prava je glavobolja brojnim preduzetnicima, koji pored pregršt obaveza moraju da brinu i o ovoj novoj zakonitosti. Globalnet pomoćiće vam baš u tome da za svoj biznis izaberete ono najbolje.

Najnovija u ponudi je eKasa koja je pogodna za frizere, kozmetičare ali i servisere.

Elektronski fiskalni uređaj može biti (EFU – kompjuter, smartphone, All-in-One, tablet, itd) koji ima instaliran softver (e-Fiskal) za dvosmernu komunikaciju sa Poreskom upravom Srbije. Račun potpisan vašim bezbedonosnim elementom se prilikom izdavanja putem softvera, šalje Poreskoj upravi koja verifikuje, tj overava i šalje nazad na štampu.

Kako izgledaju KORACI za prelazak na novu fiskalizaciju možete da pronađete na profilu Facebook Globalnet-a.

Usluga e-Fiskal odlična je za maloprodajne objekte: apoteke, lekarske i stomatološke ordinacije, fotokopirnice, prodavnice široke robe, prodavnice auto delova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, taksi službe, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvećare i za sve poreske obveznike koji moraju da izdaju fiskalni račun a koji su obuhvadeni Zakonom o fiskalizaciji.

“Korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo, uz moderno i stabilno e-Fiskal rešenje”, kažu u Globalnet-u.

Pored standardnih i naprednih funkcionalnosti koje eFiskal poseduje, eFiskal može da se poveže sa ostalim softverskim rešenjima koje trenutno koristite zaposleni u vašim maloprodajnim objektima, sve to će upravo vašim zaposlenima omoguditi lakši rad i nakon 30. aprila, pojašnjavaju u Globalnet-u.

Globalnet ima PONUDU kojom je pokrivena instalacija softvera na svim lokacijama u terminima koji se dogovore a pored same instalacije zaposleni dobijaju i trening odnosno kurs, na kome će im biti objašnjeno korišćenje novog sistema od strane ovlašćenog predstavnika e-Fiskala.

“Mi vodimo računa o tome da postoji stalna usklađenost sa zakonskim promenana koji se automatski nadgrađuju u softverskom rešenju koje se koristiti u maloprodajnim objektima. Našim poslovnim korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo”, kažu u Globalnet-u.

Vaš partner za proces elektronske fiskalizacije – GLOBALNET

  • Uskladite poslovanje sa zakonskim propisima
  • Pouzdan poslovni softver za elektronsku fiskalizaciju

U zavisnoti od obima posla i delatnosti koja se obavlja kreira se programsko rešenje po meri svakog biznisa.

Troškovi e-fiskalizacije pokriveni su državnom subvencijom u iznosu 200 evra.

Softver za elektronsku fiskalizaciju za samo 1199din/mesečno+PDV

GLOBALNET
067 722 10 63
info@globalnet.rs
FACEBOOK

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com