Društvo

Glasajte za ovog Nišliju, a on će deo nagrade dati deci koja boluju od teških bolesti!

Šesnaest mladih ljudi iz cele Srbije ima šansu da podrškom u vrednosti do 2.500 evra unapredi svoj talenat iz oblasti umetnosti, kulture, nauke ili sporta, a ako se pitate možete li im pomoći u tome, odgovor je - DA!

Miloš Jovanović je mladi Nišlija koji ima nesvakidašnji talenat – napamet zna 2.000 decimala broja pi. Prošlog meseca učestvovao je na takmičenju „Novo ime“ i osvojio je drugo mesto. Ovog meseca prijavio se ponovo, sa istim ciljem da pobedi i deo novca donira deci kojoj je pomoć potrebna, a koja boluju od teških bolesti. Za ostvarenje tog cilja, potrebni su mu vaši glasovi.

“Nagrada je u iznosu od 2000€ i jedan deo novčane nagrade ide deci koja boluju od teskih bolesti. Molim Vas ako mozete da postavite objavu da glasaju za mene putem linka kako bi pomogli deci koja tesko boluju”, kaže Miloš.

Prošle godine Miloš je na takmičenju oborio državni rekord izgovorivši napamet 1.650 decimala broja pi, a ove godine ih zna 350 više.

Milošev talenat je zaista impozantan, pogotovo jer ne postoji nikakav logički sled cifara. Kaže, ne postoji nikakvo pravilo, nikakava tajna, već se radi o fotografskom pamćenju.

 

https://novoime.rs/prijave/milos-jovanovic-nis-5/

U pitanju je novi, sedmi ciklus projekta „Novo ime“, koji u potpunosti podržava kompanija NOVO INVESTMENT, članica grupacije NOVOMATIC u Srbiji, kao vid podrške svim mladima od 16 do 30 godina sa područja cele zemlje da neki svoj talenat predstave javnosti, zadobiju glasove i tako dobiju priliku da ga nadograde.

Svoje glasove možete dati do kraja meseca. Pobednik će biti onaj ko u subotu, 31. oktobra, tačno u ponoć bude imao najviše glasova.

Novi pobednik će zvanično biti proglašen 01. novembra, kako na samoj platformi novoime.rs, tako i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde možete pratiti sva dešavanja u vezi sa ovim projektom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com