Društvo

“Germania” OTVARA nove MOGUĆNOSTI

Niški aerodrom “Konstantin Veliki” od petka bogatiji je za još jednog avio prevoznika.

Grad Niš uspostavio je saradnju sa švajcarskom avio kompanijom “Germania”, to znači da najveći grad na jugu Srbije ima još jedan, novi let do Ciriha.

Foto: Flay from Nis, Marko Stojkovic

Predsednik nadzornog odbora niškog aerodroma Radoslav Bubanj rekao je da ovaj aerodrom već ima saradnju sa velikim kompanijama ali je svaka nova dobrodošla.

“Oni nam svi sada dovode putnike u Niš, a mi dobijamo novu konekciju sa Švajcarskom”, rekao je Bubanj.

Direktor Turističke organizacije Niš, kaže raduje se svakom novom avio prevozniku jer oni otvaraju nove mogućnosti.

“Turistučka organizacija uvek ima posebne razloge da se obraduje novim avio kompanijama i novim destinacijama iz Niša jer to otvara nove mogućnosti za dolazak stranih turista”, rekao je za Niške Vesti Uroš Parlić, prvi čovek TON-a.

Foto: Fly from Nis, Marko Stojkovic

Generalni direktor švajcarskog avio prevoznika, Tobijas Somandin pomenuo je da njegova kompanija već leti na nekoliko destinacija na Balkanu, ali i dodao da je ovoj uspešnoj kompaniji Grad Niš zanimljiv i atraktivan, zbog svog položaja.

Germania nudi uz kupovinu karte ceo paket; kompletan obrok i prvi prtljag besplatan, dok će drugi putnici morati da plate 35 evra.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com