Društvo

“Germania Flug” od 8. januara ne leti iz Niša

Švajcarka avio-kompanija “Germania Flug” obustaviće svoje letove do Ciriha sa aerodorma “Konstantin Veliki”. Sa niškog aerodroma kažu da putnici neće osetiti nedostatak jer kompanije “Wizz air” i “Swiss air” najavljuju nove letove do Švajcarske.

Iako je u planu bilo da lete i tokom predstojeće zimske sezone, “Germania Flug” sa početkom zimskog reda letenja odustaje od svojih letova za Cirih. Linija će biti rekativirana tokom praznika zbog većih gužva i zainteresovanosti putnika, a od 8. januara letovi će i zvanično biti prekinuti.

” “Germania” nije izdržala konkurenciju većih avio-kompanija. Ipak, “Swiss air” povećaće broj letova sa 2 na 3 ka Cirihu, a kompanija “Wizz air” povećala je broj letova za Bazel takođe sa 2 na 3″, navodi direktor aerodroma Vladica Đurđanović.

Podsetimo, samo u julu niški aerodrom opslužio je više od 32 hiljade putnika, što je dosadašnji apsolutni rekord, koji lako može i oboren, pošto za par nedelja, kreće i vrlo tražena linija ka Švedskoj, odnosno Stokholmu.


Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com