Sport

Generalna proba na Čairu: Lalatović zadovoljan

Niški Radnički i Trajal iz Kruševca odigrali su prijateljsku utakmicu u kojoj je niški tim bio bolji i savladao goste sa 3:0.

Fudbaleri Radničkog nadigrali su ekipu iz Kruševca i pokazali da spremno dočekuju nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije.

Golove za domaći tim postigli su: Kojašević u 40, Grbić u 45. i Nikodijević u 87. minutu.

Za Radnički su u prvom poluvremenu igrali: Ristić, Pankov, Bondarenko, Đorđević, Todorovski, Noma, Drinčić, Kojašević, Ranđelović, Grbić i Haskić.
U drugom poluvremenu: Kojić, Stanković, Živković, Petar Petrović, Aleksa Jovanović, Aleksandar Jovanović, Nikodijević, Kostić, Marko Petrović, Ćirković i Krstić.

Trener niškog tima Nenad Lalatović zadovoljan je prikazanim.

“Dali smo tri gola, mogli smo još, ali najvažnije je da se niko nije povredio po ovom teškom terenu. Meni na ovakvih utakmicama rezultat nije najvažniji, mnogo su mi bitnije neke druge stvari kojima sam ja danas jako zadovoljan”, rekao je Lalatović nakon utakmice.

On je dodao da je zadovoljan jer nakon prelaznog roka sačuvana okosnica tima.

“Prvi tim je praktično nepromenjen, upao je Kojašević umesto Stanisavljevića i to je ono na čemu sam ja insistirao. Imali dve ozbiljne ponude za igrače iz starte postave, koje su odbijene i to je po meni bio prvi uslov da na proleće nastavimo tamo gde smo stali”, rekao je.

Radnički će ugostiti Čukarički već naredne subote.

Težak start u prolećnom delu sezone i izuzetno težak raspored je ispred nas. Čukarički  je po meni jedna od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji. Ja koristim priliku da pozovem Nišlije da dođu na tu utakmicu i da nam pomognu, jer nam je pobeda neophodna kako bi na najbolji mogući način krenuli ka ostvarenju zacrtanih ciljeva”, završio je Lalatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com