Promo vesti

Gde u Nišu iznajmiti auto

Zbog toga što su u gradu najpoznatiji po odličnom servisu i niskim cenama, firme, agencije, stranci koji žele da obiđu znamenitosti u gradu i okolini ili oni koji bi na more ili neko slično putovanje kolima, a nisu u prilici da putuju svojim, mogu da iznajme auto u lokalnoj kompaniji u Nišu Inex Lux.

Osim bogatog voznog parka na kome se mogu naći neke od poznatih marki od fijata pande, škode, pa do najnovijih citroena i golfa, ono što Inex Lux nudi, pre svega gostima sa strane, jeste, kako tvrdi vlasnik Nenad Jovanović, prijem klijenata na aerodromu “Konstantin Veliki” ili na bilo kom drugom unapred dogovorenom mesto u gradu.

“Mi svoje klijente uvek sačekamo na aerodromu, pomognemo im oko stvari, odvezemo ih do hotela ili gde zatraže. Uvek dobiju čist auto, čekamo ih i van radnog vremena, a vršimo i prevoz do Beograda, Sofije, Skoplja ili gde već treba”, objašnjava Jovanović.

Kompanija je, kaže, počela da radi pre skoro dve godine, a automobile najčešće iznajmljuju firme i organizacije, kao i stranci koji žele da obiđu Đavolju varoš. Ono što korisnicima posebno pogoduje je, kaže, to što im nije potrebna kreditna kartica za plaćanje.

“Auto može da se plati u kešu, a mimo cene koja se kreće od 25 do 50 evra po danu, ne postoje nikakvi drugi dodatni troškovi. Svi automobili su kasko osigurani, tako da ne postoje ni tu nikakvi troškovi”, kaže Jovanović.

Rent-a-car je, kako dodaje, vrlo zanimljiv i mladencima koji iznajmljuju skupe i kvalitetnije automobile za venčanje.

TELEFONI
064/430 62 69

ADRESA:
Ul. Dušanova 59
info@nisrentacar.rs

www.NisRentacar.rs

Opširnije na CityofNis.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com