Promo

Gastronomski užitak – POSRBLJENI VELINGTON RAMSTEK u kafana OLIO

Ramstek od nemačkog – Rumpsteak

Mlađi brat bifteka, Ramstek Velington –  nazvan po prestonici Novog Zelanda, sočni juneći odrezak pruža poseban doživljaj koji će Vas odvesti na nezaboravno gastronomsko putovanje kome ćete se uvek rado vraćati. Ramstek od nemačkog – Rumpsteak.   Ovaj delikates, na “Naš, posrbljeni”  možete probati u kafani Olio koja ne prestaje da iznenađuje prave gurmane.

Kada kažemo Ramstek, mislimo na nafiniji komad goveđeg mesa koje se spaja  sa paštetom od crne džigerice.  Iako za mnoge sličnost između ramsteka i bifteka kao da ne postoji, oni se ipak razlikuju po načinu pripremanja samog odreska. Tajna leži u dobroj marinadi i jačini vatre kako se meso ne bi prepržilo.  Sam način pripreme zahteva umeće koje poseduju samo pravi majstori, a ukus koji će probuditi sva čula je ZAGARANTOVAN.

Sigurno se pitate kakav je to POSRBLJENI RAMSTEK? RAMSTEK je delikates koji je postao specijalitet u svetu, a samo u Kafani Olio moći ćete da probate ovaj dragoceni komad mesa pripremljen na „posrbljen“ način.

“Kada nožem presečete otkrićete slane tajne sastojke koji krije začinjeni ramstek”, objašnjava šef kuhinje u Olio kafani”.

Piće koje ide idealno u paru sa ovim specijalitetom jeste Vranac Pro corde – za pun užitak koji ističe sve arome ovog jela.

Da užitak bude veći, u dobro poznatom ambijentu samo za Vas svira ŠUKI BUZUKI  četvrtkom, petkom i  subotom od  15:30-19:30.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com