Društvo

Garaža na Sinđelićevom trgu u funkciji pre marta

Na Sinđelićevom trgu u Nišu uveliko se gradi spratna montažna garaža, a prema rečima direktora JKP „Parking servis“ Dejana Dimitrijevića, više od polovine radova je već završeno.

„Izgradnja garaže je krenula pre dva i po meseca, a zahvaljujući vremenu koje ide na ruku graditeljima, garaža će biti izgrađena mnogo pre marta, kada je planiran završetak radova. Garaža će imati 120 komfornih parking mesta, dok je na parkingu ranije bilo mesta za 70 vozila“, izjavio je Dimitrijević.

Prema njegovim rečima, izgradnju garaže finansira „Parking servis“ iz investicionog kredita vrednog oko 40 miliona dinara.

Foto: B. Lj.

„Pored firmi “CD His” i “Metaloprerada” koje su izabrane na javnom tenderu, izvođači radova su još i JKP “Mediana”, JKP “Naisus” i “Parking servis”, rekao je Dimitrijević.

On je kazao da će se parking mesto na Sinđelićevom trgu naplaćivati kao i ranije 50 dinara po započetom satu.

Montažna garaža na Sinđelićevom trgu imaće 3.260 kvadratnih metara i fasadu od alubonda i vizuelno će se uklopiti sa zgradama u okruženju.

Foto: B. Lj.

Garaža će imati dva ulaza i izlaza, tako da vozači neće čekati u koloni za parkiranje, kao što je to ranije bio čest slučaj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com