Hronika

Gadžihanac S.T. osuminječen da je pregazio ženu na pijaci

S.T. (47) iz Gadžinog Hana, koji se sumnjiči da je juče kamionom marke TAM 130 udario Nišlijku V.K. (66) usled čega je ona preminula na licu mesta, zadržan je do 48 časova u policiji po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

S.T. se sumnjiči da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nakon isteka mere zadržavanja biće priveden na saslušanje u tužilaštvo kako bi se utvrdilo ima li njegve odgovornosti u ovoj nesreći.

Udes sa tragičnim ishodom dogodio se juče oko 15 časova na Kvantaškoj pijaci, ali za sada nije jasno kako je nesrećna žena pregažena.

Prema rečima očevidaca, V.T. je pre nesreće viđena na Kvantaškoj pijaci kako pokušava da uhvati svog psa koji joj je pobegao, a do nesreće je po svemu sudeći došlo kada ga se sagla da veže psa pošto ga je uhvatila.. Žena koja je nastradala živela je u kući u neposrednoj blizini Kvantaške pijace.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com