Politika

Funkiconerke SNS : Dosta je bilo nasilja

“Ono što ja sa ove govornice želim, u ime žena SNS da kažem, jedno veliko hvala koleginicama koje su danas u Beogradu odbranile Stari dvor i pokazale da žene znaju da odgovore nasilju, a druga stvar jeste da kažemo da smo svom snagom uz našeg predsednika Aleksandra Vučića”, kazala je Dragana Sotirovski, članica Glavnog odbora SNS-a i načelnica Nišavskog upravnog okruga na vanrednoj konferenciji SNS-a u Nišu, a povodom incidenta koji se dogodio na ulazu u Stari dvor, Skupštinu grada Beograda, kada su lideri Saveza za Srbiju pokušali da uđu u zgradu, a u tome su ih sprečile žene “živim zidom”.

One su tada bile izložene verbalnom i fizičkom nasilju.

Jelena Žarić Kovačević, narodna poslanica

“Danas se desila skandalozna poruka od strane Boška Obradovića, predvodnika njegovih sledbenika Saveza za Srbiju, koja znači da će, ukoliko dođu na vlast, oni vladati nasiljem. Potpuno je jasno da oni žele da ih ulica dovede na vlast i potpuno je jasno kako bi oni vršili vlast”, istakla je Jelena Žarić Kovačević, članica Glavnog odbora SNS i narodni poslanik.

Sanja Milojić Milojković se novinarima obratila ispred Unija žena Gradskog odbora SNS.

“Oni odlično znaju da će biti poraženi na izborima od strane građana zato te izbore i ne žele jer su građani odlučili da svoj glas daju politici budućnosti, a to je politika otvaranja fabrika, bolnica, škola, novih radnih mesta. Ovakvo nasilničko ponašanje parališe rad institucija, a samim tim i rad građana Srbije. Građani ne smeju da budu njihovi taoci”, kazala je Sanja Milojić Milojković .


Dr Mirjana Miladinović,neuropsihijatar odbornica SNS-a u Skupštini grada Niša je postavila pitanje odgovornisti za ovakvo ponašanje.

“Da mi tek tako upadnemo u nečijoj kući ili domu mi bi bili već uhapšeni i morali bi da odgovaramo za to. Oni za to ne odgovaraju i još uvek se toleriše njihovo ponašanje”, kazala je Miladinović.

Ona je dodala da ovakvo ponađanje nije dobar primer ni za njih, za njihove porodice i mlade ljude kojima se na ovaj način šalje poruka da ono što ne mogu da urade svojim radom, mogu da dobiju nasilnim putem i napadima na druge.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com