Sport

Fudbaleri Radničkog remizirali protiv Irtiša

Fudbaleri Radničkog u četvrtoj pripremnoj utakmici na pripremama u Beleku odigrali su protiv kazahstanskog Irtiša 1:1, a meč je prekinut u 81. minutu. Strelac za Radnički bio je Кnežević u 20. minutu, a izjednačio je Ljevan sa bele tačke u 72. minutu.

“Radnički je bio dominantan u prvom poluvremenu, stvarao je veliki broj šansi na meču. Nakon lepe akcije Melega i Letića u 20-om minutu meča, Кnežević se odlično snašao, a Radnički je poveo”, navodi se na sajtu Radničkog.

Međutim, u Hao je u 70. minutu napravio prekršaj za najstrožu kaznu, a Ljevan je bio precizan sa bele tačke. Nakon nesportskog starta nad Mihajlovićem Кosanović je odlučio da povuče ekipu sa terena i utakmica je završena rezultatom 1:1.

Radnički je meč počeo u sledećem sastavu: Petrović, Todorovski, Letić, Stevanović, Hao, Pejović, Subotić, Meleg, Кnežević, Кojić, Čumić. U nastavku meča igrali su još: Pantelić, Mihajlović, Đorđević, Sićović i Milosavljević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com