Društvo

Fudbaleri Radničkog pozivaju za pomoć Lazaru Ristiću (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog, sa treninga nakon važne pobede nad ekipom Inđije, pozvali su Nišlije i sve svoje navijače da pomognu u prikupljanju sredstava za lečenje 15.ogodišnjeg Lazara Ristića.

Naime, učenik Osnovne škole „Bubanjski heroji“ iz Niša Lazar Ristić, avgusta meseca lane doživeo je tešku povredu, kada je prilikom skoka u bazen polomio peti i šesti pršljen, tada se Lazar jedva izborio za život, borba još uvek traje ali danas za korak.

Lazar je ostao živ ali danas pati od kvadriplegije. U proteklih osam meseci borio se junački da stane na svoje noge, nije uspelo. Ono što Lazaru može da pomogne je operacija u Turskoj, za koju je potrebno dosta novca. Lekari daju velike garancije da će nakon operacije Lazar moći ponovo na noge.

Pored toga što su se fudbaleri Radničkog, kao i sam klub uključili u akciju prikupljanja pomoći, oni su pozvali i druge koji su u mogućnosti da uplatama pomognu mladom Nišliji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com