Sport

Fudbaleri Radničkog poraženi od Radnika

Fudbaleri Radničkog poraženi su od Radnika iz Surdulice sa 1:0, u sklopub14. kola Superlige Srbije. Gol odluke na stadionu Čair postigao je
Makarić u 17. minutu.

 

Zumbul Mahalbašić, pomoćni trener FK Radnički rekao je da je ovo težak poraz za naš klub.

“Nemam šta da zamerim momcima, koji su pokazali veliki voljni momenat. Radnik se opredelio za dobar blok i defanzivu i to im se na kraju isplatilo. Mi smo imali veliku inicijativu tokom celog meča, stvorili smo puno šansi, ali prosto nismo imali sreće. Oni su iskoristili tu situaciju iz 17. minuta i na kraju sačuvali rezultat.
Moram da kažem da se osetilo odsustvo našeg šefa stručnog štaba Milana Đuričića, kojem želim što brži oporavak. Ekipi Radnika čestitam pobedu, a mi sada imamo dve sedmice da se spremimo i potom krenemo da vraćamo Radnički u vrh tabele, gde mu je i mesto.”

Slavoljub Đorđević, trener FK Radnik kaže da je njegov tim odigrao tešku utakmicu.

“Na početku moram da poželim mom kolegi Milanu Đuričiću da se što pre oporavi i vrati poslu. Odigrali smo jako tešku utakmicu. Radnički je zuzetno kvalitetna ekipa, koja će na kraju sigurno biti u vrhu tabele i malo ko će uspeti da pobedi ovde u Nišu. Mi smo se temeljno pripremali za ovu utakmicu. Znali smo šta Radnički najbolje radi i to smo osujetili. Bili smo strpljivi i disciplinovani, čekali smo svoju šansu i sačekali je.  Nama ova tri boda mnogo znače, u teškoj smo situaciji, a ovakve pobede mogu ekipama kao što je naša da preokrenu sezonu.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com