Sport

Fudbaleri Radničkog poraženi od Dinama iz Batumija u Beleku

Fudbaleri Radničkog poraženi su od Dinama iz Batumija rezultatom 3:1 u drugom kontrolnom meču na pripremama u turskom Beleku.

Niški tim je pre dva dana savladao rumunsku Dunareu sa 4:1, ali je ovog puta zahvaljujući sopstvenim greškama izgubio od gruzijske ekipe.

U ranoj fazi meča došlo je do nesmotrenosti u zadnjoj liniji Radničkog, što su fudbaleri Dinama iskoristili i postigli pogodak preko Mangaladzea.

Radnički je potom uspostavio terensku inicijativu, stvarao šanse preko Čumića, Mihajlovića i Milosavljevića, ali nije uspeo da izjednači. U finišu prvog poluvremena Letić je u svom kaznenom prostoru oborio protivničkog igrača, pa je dosuđen penal za Dinamo. Siguran sa 11 metara bio je Flamarion, za 0:2.

Foto: FK Radnički Niš

U drugom poluvremenu dominirao je Radnički. Propustio je vicešampion Srbije nekoliko stopostotnih šansi, a onda je Nemanja Kojić postigao veoma efektan pogodak u 75. minutu i smanjio na 1:2.

Izabranici Milorada Kosanovića krenuli su svim silama po izjednačanje u finišu meča, ali je Dinamo u jeku napada srpskog tima uspeo da postigne još jedan gol. Konačnih 1:3 postavio je Cincinadze iz slobodnog udarca.

Radnički je ovaj duel počeo u sledećem sastavu: Petrović, Letić, Maslać, Todorovski, Pejović, Stevanović, Subotić, Mihajlović, Milosavljević, Čumić i Meleg. U drugom poluvremenu su igrali: Ćirković, Hao, Stojanović, Kojić, Mitrović, Sićović, Pantelić i Bjeličić.

Đorđević i Knežević nisu bili u protokolu zbog prehlade.

Narednu utakmicu u Beleku Radnički igra u subotu, a protivnik će mu biti bugarska ekipa Arda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com