Некатегоризовано

Fudbaleri Radničkog pomogli Nikoli

Nikola Vasić iz sela Batušinac koji ima sedamnaest godina, izgubio je roditelje i sa mlađom sestrom ostao je da živi u kući bez kupatila u veoma lošim uslovima.

Izgubio je oca kada je imao 12 godina, a nedavno je ostao i bez majke koja je preminula.  Nikola je odličan đak, završava nišku Gimnaziju „Bora Stanković“ i želi da studira književnost. Uslova za učenje nema, kaže on.

Nikola i njegova sestra teško žive. Nemaju primanja, jedino Nikolina stipendija od 5000 dinara koju prima kao odličan đak može da pokrije tek delić troškova, o čemu su Niške Vesti pisale.

Tetka Nikole Vasića Danijela Uzelac pokrenula je putem interneta apel za pomoć, a među prvima su se odazvali fudbaleri Radničkog koji su prikupili malu novčanu pomoć. Na čelu sa kapitenom Aleksandrom Jovanovićemoni su ugostili Nikolu i njegovu porodicu, a na dar je dobio i dres kluba.

“Mi se kao klub uvek odazivemo apelu za pomoć kada su u pitanju naši sugrađani. Tako je bilo i ovoga puta. Videli smo da se Nikola suočava sa velikim problemom i dogovorili se da mu pomognemo. Drago mi je što se odazvao našem pozivu i došao na stadion. Ovim putem apelovao bih na sve koji su u mogućnosti da se odazovu apelu i pomognu Nikoli. Ukoliko svi napravimo mali korak, zajedno ćemo doći do cilja, a to je da mu pomognemo da živi normalan život kakav i zaslužuje”, rekao je Jovanović.

Nikola Vasić je nakon upoznavanja fudbalera rekao da mu pomoć mnogo znači.

“Zahvalan sam fudbalerima koji su me ugostili na stadionu Čair. Njihova podrška mi mnogo znači u ovom teškom trenutku. Zahvaljujem se njima i apelujem na sve koji su u mogućnosti da mi pomognu da to učine”, rekao je Vasić.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete Nikoli Vasiću to možete učiniti putem žiro računa  205 -9001021966214-48, a više informacija možete dobiti na broj telefona: 0613081888Nikolaće u aprilu napuniti 18 godina, a mi možemo da mu pomognemo da rođendan proslavi u boljim uslovima

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com