Sport

Fudbaleri Radničkog pobedili u Šapcu

Fudbaleri Radničkog upisali su prvu pobedu u drugom delu Superlige Srbije. Nišlije su u Šapcu savladale Mačvu rezultatom 2:0, u sklopu 23.
kola. Pogotke su postigli Gavrić u 12. i Kasalica u 83. minutu.

Šef stručnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović bio je zadovoljan nakon ovog meča.

“Teška utakmica i mnogo važna pobeda za nas. Bili smo žestoko uzdrmani u prethodna četiri dana nakon onog izdanja u Novom Pazaru i ovaj trijumf nam je bio neophodan kako povratili dobru atmosferu. Mislim da smo zasluženo osvojili tri boda. U prvom poluvremenu smo bili bolji rival na terenu, dali smo gol na vreme, a kasnije smo propustili nekoliko izglednih šansi da sve rešimo do pauze. U nastavku su oni krenuli na sve ili ništa, imali su svoje prilike, imali smo ih i mi, a jednu smo uspeli da pretvorimo u pogodak i stavimo tačku na ovaj susret u finišu.
Ponavljam da nam je ovo bilo jako bitno psihološki i sada možemo na miru da se pripremamo za utakmicu protiv Spartaka, koja je na programu u subotu”, rekao je Gaćinović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com